søndag 27. juni 2010

England-Tyskland , grei match for tyskerne?

Hvem vinner den "klassiske" storkampen mellom England og Tyskland i VM idag? (Husk kampstart er kl 16!!!)

England har vært svake så langt i turneringen, men karret seg videre da laget slo Slovenia 1-0 i den avgjørende gruppespillkampen. Skal Tyskland beseires må alle stjernene ha dagen. Kanskje viktigst av alle blir Wayne Rooney. Men han har ikke vært i form sålangt....

Innbyrdes
Lagene har møtt hverandre 31 ganger. Tyskland står med ti seirer, seks oppgjør har endt uavgjort, mens England står med 15 seirer.

Lagene har møtt hverandre fire ganger tidligere i VM-sammenheng: i semifinalen i 1990 (Tyskland videre etter straffesparkkonkurranse), i kvartfinalen i 1970 (Tyskland vant 3-2), i gruppespillet i 1982 (0-0) og i VM-finalen i 1966 (England vant 4-2).

England og Tyskland er de eneste landene hvor samtlige spillere i VM-troppen spiller i egen nasjonal liga.

Jeg tror Tyskland tar denne. England har ikke klart å toppe formen på de viktigste spillerne virker det som, mens Tyskalnd-vel-de er Tyskland. De spiller fotball og så går de videre.....eller?

Kjøp Englandslandslagsdrakt HER

MEDIA
vg tv2 vg

2 kommentarer:

  1. Jeg håper Tyskland tar dette, ellers blir mannen min rimlig forbanna (tysk som han er...). Denne kampen kan nok påvirke humøret hans hele uken, så jeg blir nok den som biter negler i 90 lange minutter... Så kjære Tyskland, gi meg en blid og fornøyd mann!

    SvarSlett
  2. Godt mannen din ble fornøyd :D

    SvarSlett