mandag 21. november 2016

Tottenham Hotspur

Tottenham – ”The Spurs” -- ble stiftet tilbake i 1882. De er en av de eldste klubbene som fortsatt er aktive i den engelske fotballigaen. Suksess kom tidlig for Tottenham. For eksempel vant de FA-cupen i 1901, som det eneste ikke-leaguelaget.

Videre ble de i 1963 den første engelske klubben til å vinne klubbturneringen til UEFA (cupvinnercupen). I 1972 ble de også de første britiske laget til å vinne UEFA-cupen … og ble da det første britiske laget til å høste mer enn ett europeisk trofé.

Av andre lag er det bare Manchester United som kan matche dem mtp. cupsuksess de siste 60 årene.

Etter 2005 har de virkelig vist seg som et solid lag, med en retur til fordums prakt.

Hjemmekampene spilles på White Hart Lane nord i London.

Deres erkerival er Arsenal, som også er basert i Nord-London. Billetter til en kamp kan koste alt fra et par hundre til oppimot 10 000 kroner for en viktig kamp, som for eksempel en kamp mot Arsenal. Du kan se oppdaterte prislister for fotballbilletter til Arsenal her. Prisene variere også etter hvor på stadion du sitter, og hvilken turnering/kamp vi snakker om; som eksempelet ovenfor viser!

Dersom du velger å ta turen over dit for å se en kamp, kan du også få med deg mye annet spennende. For eksempel finner du flere museum og attraksjoner verdt en visitt, og London i seg selv er en fantastisk by for turister, spesielt på denne tiden av året.


1 kommentar:

 1. Hello,
   
  My name is Jessica and  I work for Max Exposure, an online media agency.
  I am interested in placing a text link on your site.
   
  If you are interested, please let me know and I'll provide you with more details.
   
  Hope to hear from you soon.

  Jessica S.
  Account Manager
  jessica.sundt@gmail.com

  SvarSlett