fredag 20. november 2009

Full runde i England, Spania og Italia i helga :)

Da er det helg igjen og full runde i alle de store ligaene i Europa. For oss som er glade i fotball er det mye å glede seg til :)

I England er det knyttet stor spenning til Liverpool-MAnchester City på lørdag, mens de andre storlagene har overkommelig motstand, selv om et skaderammet Arsenal kan få det tøft mot hardtarbeidende Sunderland.


I Italia skal Inter til vankelig bortekamp mot Bologna, mens Juventus har tøff motstand hjemme på Delle Alpi mot Udinese.

I Spania er det to ligaer nå- det er Real Madrid/Barcelona- og de andre. Både Madrid og Barca skal spille kamp lørdagskvelden, og Barca ønsker nok å holde på 1 poengsluken de har nå. BArcelona har vanskelig bortekamp mot Athletico Bilbao mens Real Madrid nok surfer over Racing Santander hjemme. Sevilla og Valencia halser bak de to tetlagene og må ha seire for å ikke miste troen allerede. I Spania er det også en heidundrende kamp om toppscorertittelen dette året, og flere spillere har et snitt på bortimot et mål pr.runde foreløpig :) David Villa og Zlatan leder an med 7 mål hver! BArcelona mangler Zlatan til denne kampen, og Real Madrid mangler enda Ronaldo....



MAnge av kampene fra Spania, Italia, Portugal, Australia, Kina, Polen, Russland, Championship, League 1+2 osv osv sendes gratis på web-tv, bla alle kampene fra Spania og de fleste fra Italia
For å se kampene må du opprette en konto (gratis) hos UNIBET

NOEN av kampene du kan se gratis i helga:


Søndag 22.november
kl 15:00 Milan-Cagliari
kl 15:00 Roma-Bari
kl 17:00 Villarreal-Valladolid
kl 17:00 Xerez-Sporting Gijon
kl 17:00 Espanyol-Getafe
kl 17:00 MAllorca-Almeria
kl 20:45 Juventus-Udinese

MAdag 23-november
kl 20:45 Preston-Newcastle


MEDIA
vg vg vg vg vg vg vg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar