torsdag 2. juli 2009

Owen til ManU! Alonso til RealM....

Det høres utenkelig ut, men det er den noenlunde pålitelige avisen Daily Telegraph som melder dette.

Owen har gått svært mye skadet i sin karriere, og det er derfor ventet at spissen, som de siste fire årene har tjent 1,2 millioner kroner i uken i Newcastle, vil inngå en mer bonusbasert avtale med Manchester United.

Det skulle jeg mene.... at et lag som spiller så utrolig mange kamper i en sesong skal satse på en så skaderammet spiss virker for meg helt latterlig.

Men det kan jo være at Owen, i iver etter å vise at han duger og få spille CL har inngått en nesten utelukkende "spillte kamper" lønnsavtale?

OPPDATERT:
Overgangen er nå bekreftet.


Samtidig virker det som om det aldri tar slutt for RealMadrid, nå har de visst lagt presset mot Liverpool for å få labbene rundt Alonso..... er ikke RealM klar over at det kommer krav til spillere med "egen" nasjonalitet snart? Og hvor mye penger har de tilgang til? Foreløpig har de overgått alle forventinger og fått alt de har pekt på.... det gjenstår bare Ribery og Alonso av de heteste objektene fra før vinduet åpnet....

Platini har flere ganger nå gått ut og sagt at han er bekymret over pengebruken, samtidig har flere lag sagt at RealM ødelegger markedet.

I den andre skalaen av fotballverdene har 35(!!!) år gamle Materazzi signert ny kontrakt ut 2012 sesongen og blir dermed i Inter reten av sin karriere :)


MEDIA
vg TV2 TV2 TV2 DB TV2 TV2 TV2 DB VG

2 kommentarer:

  1. du skriver: er ikke real madrid klar over at det snart kommer krav til spillere med egen nasjonalitet?? det skriver du om alonso. han er faktisk spansk....:P tror owen blir et bra kjøp.

    SvarSlett
  2. Ja, burde lagt den setningen et annet sted, tenkte mer på summen av nye kjøp + nederlandstroppen de sitter på bla :)

    Nå kvitter de seg jo med Saviola som jo har spansk pass, tror de skal fokusere på å få ut andre også...

    Owen blir spennende :)

    SvarSlett