torsdag 9. juli 2009

Zlatan til ManU og flere overganger....

Dagens rykte er utvilsomt Zlatan til MAnU. Om ryktet foreløpig virker noe tynt er det ingen tvil om at ManU har finansielle midler- og lokkemidlene til en slik overgang. Spørsmålet er vel om Zlatan er en type Ferguson kan jobbe med, og om det kalde England er noe Zlatan ønsker seg til.

Varmere klima kan derimot være noe for Liverpools glimrende duo Javier Mascherano og Cesc Fabregas. Messi har ymtet frempå at dette er spillere han gjerne ser i den Katalanske storheten, og jeg sier meg hjertens enig- selv om det stikker endel at Cesc stakk fra oss i ung alder...... En spiller som derimot blir i Liverpool er Gerrard som visstnok har signert en ny kontrakt verdt 300 millioner.... Barcelona skal visstnok selge unna Eto for å få råd til en ikke akkurat billig Fabregas, men hvem skal score målene for Barcelona da egentlig?

2 Nordmenn er hyppige på ryktebørsene- Hangeland og Carew gjorde seg bemerket forrige sesong, og begge linkes til klubber på øvre halvdel av PL. Mitt råd til begge er å bli - fast spilletid og en sesong eller to til (særlig for Hangeland) vil bare øke interessen, samtidig som man får etablert seg på nivået.

I Blackburn går man for en god gammel goalgett i Vieri- en spille rjeg alltid har likt på tross av klubbhoppinga. Dersom ahn er motivert kan han gjøre en god jobb for Blackburn, som MÅ ertstatte Roque.

Men det største spørsmålet er kanskje- hvor havner RIBERY???MEDIA
vg tv2 tv2 db plt svs tv2 tv2 vg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar