torsdag 10. september 2009

Full runde i England, Italia og Spania -og Beckham til ...???

Det er full runde i Italia og Spania denne helga, og det er flere spennende oppgjør på gang. I Spania reiser BArcelona og møter Getafe. I utgangspunktet en "enkel" bortekamp, men Barca stiller uten bla Messi og Alves, som ikke rekker tilbake fra VM-kvaliken i Sør Amerika. Zlatan derimot kommer fra målform med Sverige, skal han putte i sn andre kamp i Primera? Samtidg, hjemme i BArcelona skal Espanyol prøve å fravriste hovedstadslaget Real Madrid og stjernegalleriet poeng.

Vi håper på seier I Barcelona og TIL Barcelona i helga altså!!!

I Italia har Roma hatt en gruseom start på sesongen og det blir heller ikke lett med bortekamp mot Siena. Vi får håpe JAR har nye sko :) Inter har en forholdsvis grei oppgave med hjemmekamp mot Parma, skal vi tippe Eto scorer sitt første ?
Rundens godbit i serie A denne runden er etter min mening LAzio-Juventus på lørdasgskvelden. Og vi kan også nevne at MIlan igjen vil leie Beckham fra januar av, utvilsomt viktig for Beckham mtp VM i Sør Afrika.

I Premier League er det to toppkamper denne helga, Ubeseirete Manchester City tar imot Arsenal hjemme mens også Ubeseirete Tottenham får MAnchester United på besøk. Begge kampene er særdeles viktige, spesielt for bortelagene som må henge med City og chelsea øverst på tabellen. Med 2 hjemmesiere her vil både City og Spurs legge Arsenal og ManU et hakk bak seg på tabellen. Meget spennende altså!


Svenske og Norske fans kan se kamper fra La Liga, Serie A, Championship, League 1+2, Carling Cup, Europaligaen mm på web-tv gratis
For å se kampene må du opprette en konto (gratis) hos UNIBET




MEDIA
db vg vg



tv2 vg vg db db


svs tv2 tv2 tv2 tv2 vg vg db


tv2 db db vg vg



tv2 db db svs svd tv2 vg db vg vg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar