onsdag 23. september 2009

Velfortjent avansement til Molde!!!

Vi har sett en utrolig dramatisk semifinale ikveld! Molde som det styrende laget mesteparten av kampen, men en flott soloprestasjon av Singh og dårlige avslutninger hos Molde ga oss 0-1 til pause. Etter pause eksploderte det (ihvertfall litt uti omgangen.) Først drar Norvik på seg et tåpelig men korrekt rødt kort- og forårsaker straffe! Så kontrer Molde nesten med en gang og Moa putter på dødball (Svakt keeperspill) før Molde utligner i en situasjon hvor VIF vil ha offside. Ikke lett å se fra kameravinklene vi fikk men jeg synes ikke det ser ut som offside.....

I ekstraomgangene var Molde best- de hadde jo fordelen av en mann mer og kampen ble avgjort av P.Dioufs andre scoring....skulle man tro. Men Moa og VIF ga oss spenning de siste minuttene til Thioune og Mostrøm avgjorde.

6-3 og en fantastisk fotballkamp!!!!

Banens beste: Thioune(Molde) og dommer Moen. På VIF synes jeg Sing var meget god.

Se kamper fra Serie A, La Liga ,Europaligaen, Championship, League 1, League 2 treningskamper, VM-kvalik mm mm gratis på web-TV