tirsdag 29. september 2009

Skandale av NFF om Lyns kamper strykes!

OPPDATERING 30.9 kl 15:35
Siste nytt er at Lyn spiller ferdig årets sesong, utvilsomt den ebste løsningen for alle parter!


Hva skjer dersom Lyn går konkurs før sesongen er over?

Det er her årets skandale kan være på vei. For selv med bare 4 kamper igjen trues Lyn av konkurs, og må ha orden før torsdag. Dersom klubben slås konkurs trues det med at alle kamper Lyn har spillt strykes. Dette er selvsagt helt hinsides. Skal Aalesund f.eks (som vel har 6 poeng mot Lyn i år) rykke ned fordi Lyn går konkurs? Skal det bli sånn at Aalesund faktisk kan bli nødt til å gi Lyn penger fordi det blir billigere enn å evt rykke ned???

Her må NFF ta tak, det er spilt 26 serierunder, det er 4 igjen- det går an å holde hodet kaldt til 30 runder er spillt, så får det som skjer med Lyn bare skje med Lyn.

Tileggsinfo:
Den største av kreditorene er NFF gjennom de to datterselskapene UBC (Ullevaal Business Class) og Ullevaal Stadion Idrett, som skal ha cirka 5,5 millioner kroner utestående.

Se kamper fra Serie A, La Liga ,Europaligaen, Championship, League 1, League 2 treningskamper, VM-kvalik mm mm gratis på web-TV
For å se kampene må du opprette en konto (gratis) hos UNIBET


MEDIA
tv2 db db vg db vg db vg vg vg db vg vg vg db vg db db db vg db vg tv2 vg tv2 vg vg db vg db vg vg db db db vgg vg vg tv2 db db db vg vg db vg tv2 db

2 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Jeg er fullstendig uenig med deg. Det er en skandale hvis NFF IKKE stryker Lyns kamper. Bakgrunnen er følgende. På de ti første kampene vant de 1, spilte 6 uavgjort og tapte 3. På de neste 10 så spilte de 4 uavgjort og tapte 6. På de siste 6 så har de vunnet 1 og tapt 5. Det er helt på det rene at de økonomiske problemene har kontinuerlig svekket de sportslige resultatene noe som igjen betyr at for hver kamp har det vært et mer svekket Lyn lag som har kommet på banen. Det igjen betyr at de som møtte dem tidlig i sesongen har hatt en ulempe i forhold til de som har møtt dem sent. Det er noe med at et lag skal stille med de beste til enhver tid. Jeg vet at noen sikkert vil si at de nå stiller med det beste de har, men dette skyldes at de har fått lov til å på alle desperate måter å redde klubben. Ved å selge unna de gode spillerne. Klubben burde vært slått konkurs i sommer, og NFF burde gått inn og sagt at de ikke kunne tolerere at de bevisst svekket laget ved å selge unna de gode spillerne. Dette har vært fullstendig respektløst ovenfor eliteserien og de andre klubbene. Uansett utfall i morgen så mener jeg følgende. Lyns kamper burde fjernes i fra tabellen og ny tabell må settes opp som utelukker deres resultater.

    SvarSlett