torsdag 25. juni 2009

24-25 juni, fine dager for Norsk fotball!

Seier til alle de "store" i Norsk fotbll- RBK, Brann, Vålerenga og Viking. Misforstå meg rett, det er morsomt når lag som Molde er med der oppe, "underdogs" er en viktig og sjarmerende del av fotballen.

Men når lokomotivene i Norsk fotball spiller for halvtomme tribuner, ligger på nedre halvdel av tabellen og spiller rævvafotball- da taper alle. Færre går på kamp, kjøper supporterutstyr, ser fotball på TV og i det hele tatt- det som skal til for at hjulene går rundt. Når annonsemarkedet er tregt er tilskuersvikt det siste fotballen trenger.

Og så har vi Europa- det er der pengene og interessen VIRKELIG tar av- men der får man ikke til noe dersom alle gode spillere går utenlands ved første bud pga pengevansker og triste forhold.

Derfor sier jeg heia de store- og Aalesund. Jeg liker Aalesund. Men når Rekdal setter Årøy på benken og kalle Bakke en alkis etter kampen snakker jeg ikke for høyt om det... makan Rekdal!


Kom gjerne med kommentarer- er det bra eller dårlig for norsk fotball at RBK er suverene og Brann vinner greit over Aalesund?





MEDIA
TV2 TV2 VG DB DB TV2 TV2 TV2 TV2 VG DB DB TV2 DB TV2 TV2 TV2 TV2 TV2 VG DB DB DB

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar