torsdag 4. juni 2009

Bare plass til RBK, Brann og Viking i Norge?

Nils Skutle sa igår at:

"Altfor mange klubber har ønsket å vinne Tippeligaen. Det har gitt en lite bærekraftig utvikling, sa Nils Skutle til Dagbladet ."

Dette er selvsagt bare tull. For det første har Norge med sin lansgtrakte geografi behov for mer variajson i toppen for å holde på interessen- og det er interessen. les oss fans/betalere som bestemmer mye av utviklingen via pengene vi legger igjen i TV-avtaler, billetter, effekter mm.

Og å utelukke en by som Oslo med sitt potensiale mtp tilskuere mm bare fordi VIF ikke har vunnet så mange seriemesterksap siste årene blir helt hinsides. VIF har sammen med Brann, RBK og Viking størst potenaisale i Norge, og kan med gode resultater og rette grep fort ha et tilskuersnitt på opp mot 20 000 på hjemmekampene. Det er like mye som de mindre klubbene i f.eks La Liga og serie A.....

Men det er et viktig poeng her- fremover vil økonomisk stabilitet være regelen for lagene helt øverst i større og større grad. Og der er Viking og RBK i førersetet i Norge, mtp stadioneierksap, eierskap til egne spillere og noenlunde fornuftig økonomisk styring.

DB

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar