onsdag 3. juni 2009

Kaka, Ronaldo, Zlatan og Eto Ting på gang...

Ja nå er det DEN tiden på året, og det er ikke småtterier som meldes- her er noen av overgangene det spekuleres i:



Ronaldo til Real Madrid
Kaka til Real Madrid
Kaka til Chelsea
Zlatan til abrcelona
Ribery til Barcelona
Ribery til Chelsea
Ribery til Real Madrid
Eto til Inter

Og med Perez tilbake som Real Madrid president skal man jaggu aldri si aldri for at hele bønsjen(utenom Eto selvsagt) havner i Real Madrid :) Heteste ryktet idag er at Chelsea har kastet seg inn i kampen om Kaka som visstnok var veldig nær en overgang til RealM.
Guardiola er visstnok keen på å bli kvitt Eto på tross av 30 scoringer i år, og det er den svenske riksklysa Zlatan han vil ha i retur. KAnskje ikke et dårlig bytte om han holder seg skadefri, Eto er jo til stadighet borte pga Afrika-kamper og skader..... En lett aldrende Henry skal muligens byttes ut med Ribery på Nou Camp, det ville vært et spennende bytte, men Henry har hatt en kanonsesong for trippelmestrene fra Barcelona.

Et Chelsea med tidens nedtur (ikke PL, ikke CL) er på desperat jakt, og det er vel ganske sikkert at en av de store(minst) overgangene denne sommeren kommer til å gå TIL Chelsea, men kanskje går det noen ut også?

Drogba har lenge vært plassert i retning Spanias hovedstad..... for meg kan både Ronaldo og Drogba havne der, de vil passe godt inn i en klubben....

Og hva gjør ManU, fattige Liverpool og Arsenal eller araberne bak City mon tro?

Barca rydder uansett i stallen og veteranen Sylvinho (35år) har ftt vite at han ikke f¨år forlenget kontrakten.
DB DB VG
VG TV2 TV2 VG DB TV2 TV2 VG DB TV2 VG TV2 DB TV2 VG

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar