Oppsummering Tippeligaen 13-15 juni

Rosenborg 3 - 0 Strømsgodset
Sterk H som forventet selv om det tok tid før det løsnet. RBK har Norges sterkeste spisspar i Prica-Iversen, Prica må være en meget god investering for RBK mener jeg.

Odd 4 - 0 BodøGlimt
Sterk kamp av Odd, men svakt av BG- dette lukter nedrykk, er det 12-0 imot BG har nå poå de siste kampene?

Brann 2 - 1 LYN
Så ble det hjemmesier, Ivar Hoff var jo på gråten da Lyn iutlignet, ettersom Brann hadde dominert og spilt god fotball hele kapmen. 2 mål av Huseklepp, har Huseklepp lært seg å putte ballen i mål blir han fantastisk. Dessverre blir han sannsynligvis heller middels i Frankrike, speidere på tribunen idag....

Tromsø 1 - 1 Sandefjord
Viktig bortepoeng for Sandefjord dette, svakt av Tromsø å nok en gang tape en ledelse. Dette holder ikke.

Lillestrø 4 - 2 Fredrikstad

Sterk seier til LSK, som vrikelig trengte de 3 poengene, FFK derimot er inne i en negativ utvikling og må se nedover på tabellen fremover. Målrik kamp som nok hjemmepublikummet koste seg mest med.

Aalesund 0 - 1 Viking
Her ble jeg overrasket, surt hjemmetap for Aafk dette. For Viking derimot- utrolig viktige 3 poeng, både sportslig og utenom har det vært en negativ stemning hos siddisene, men nå får de et løft de kan ta med seg til Stavanger, forhåpentligvis for fulle tribuner neste runde.

Vålerenga- Stabæk
0-1 til pause, jevnt i starten med VIF hadde mesteparten av trykket utover omgangen. Begge lagene mistet sin "toppspiss" hhv Nannskog og Sæternes med skader.
Kampen endte 0-1 selv etter massivt VIF press i slutten, Stabæk hadde også noen gode sjanser. Skuffende tilskuertall i hovedstaden. VIF ville ha straffe etter 76 min men jeg mener en er grei- armen må jo være et sted, de kan ikke spille fotball med hendene på ryggen.

Start 2 - 2 Molde
Meget underholdende toppkamp på det blide sørland! Moldes Diouf putta to og toppscorer Huslker fornektet seg ikke med både scoring og et unødvendig rødt kort for kjefting. God reklame for fotballen denne kampen!

Tirsdag kan vi forøvrig lese at Eggen er ønsket i Vålerenge. Den mannen står for vinnermentalitet mener jeg.