onsdag 10. juni 2009

Snipp Snapp UTE!!!

Da er det vel ikke lenger som har noen tro på VM deltakelse selv om professorer i matte kanskje kan finne en teoretisk mulighet.

Slik går vi til VM-teoretisk sett...

For mens svenskene endelig fant målfirkanten og engelskmennene endelig fikk en motstander de klarte gjøre narr av sto nordmennene duknakket igjen i Nederland.

Christian Grindheim var ikke optimistisk:

- I dag møtte vi et mye bedre fotballag, og nå er det veldig mye som skal slå inn om vi skal komme til VM. Det er kjipt at de scorer på en dødball, men problemet vårt er at vi ikke skaper nok fremover, mener Grindheim.

Ikke det at 2-0 borte mot Nederland i og for seg er en krise, men på toppen av alt det andre er det ille. Vi scorer ikke mål, presterer lite fremover og er ikke solide nok bakover. Rett og slett ikke gode nok. Det er vanskelig å gi noen av spillerne terningkast over 3 igår, men jeg syns Hauger gjør en ok jobb mtp utgangspunktet tross alt, og debutant Fevang gjør seg heller ikke helt bort. Men noe er galt når en 34-åring debuterer borte mot Nederland i en VM-kvalik, da er det noe galt med rekrutteringen nedover. Bortsett fra Hangeland og kanskje Demidov er det få tegn til at "rekka" med Bratseth, Johnsen og Berg blir videreført.

Om det er noen trøst kan det nevnes at i natt tapte et stjernespekket Argentina også 2-0 borte, mot lille Equador. Argentinerne truves absolutt ikke i høyden!



************* AKTUELLE LINKER************

Iran til VM???
Drillo digger Nederland
Fevang-fantastisk følelse
Nederlandsk kritikk
Brasil på topp
Carew ser mot neste kvalik
Vår letteste kamp
Skift ut folket?
Engelsk målfest
Ikke gode nok!
England 3 unna Zlatan-Kallstrøm
Enkle mål
Bitter smak
Scoret 6
Argentinsk høydesyke Zlatan

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar